Skjønner ikke en dritt.

Prøvde å mobilblogge ista, men jeg fikk ikke til en dritt. Av og til er jeg så sykt tiltaksløs at jeg får mest lyst til å sette meg ned å grine. Dette er iaffal et bilde av maten min idag. Alt er mitt, spiste alt 3 ganger. Er sånn ny slankegreie. burde prøves altså

+ dagens outfit. Ny pelskåpe.

LOL, so true post.

Hahahah, elsker disse! Vil dere ha flere slike innlegg? :)

 

Pakket og klaar

Nå er jeg ferdigpakka og så klar som jeg kan bli til å stå opp klokka 7 imårra. Follow meg på instagram for bedre updates @emmabennington! :)

OG HEEER ER NOE TIL MIN KJÆRE LESTERE, fordi en god latter forlenger livet. Kan hende det egentli bare er jeg som synes han er til å dø av, i og med at jeg har ekstremt dårlig humor. ENJOY!

Blomsterpike

Kom hjem fra Elias for en stund siden, har ikke blogga fordi jeg var deer : ) Stikker foresten til papi på fredag, i trøndelag, så da kommer jeg sikkert til å blogge en del i og med at jeg sikkert ikke har så mye annet spennende å gjøre. Gleder meg til å møte lillebroren min for første gang tho! ♥ Idag så har jeg rydda litt hos Elias siden han er så ekstemt rotete.. Neida, var nok ganske medskyldig i alt rotet, hehe. Ogsåå så jeg på tv og ble feit mens han var på arbeid. Nå sitter jeg bare å irriterer meg over at mobilen min ikke er kommet enda. JEG VIL HA DEN NÅÅÅ FOR FAEN!! jåjå, kos dere med noen bilder av jungelhagen min.over og ut. Tror jeg skal få meg sånn kul navnegreie her som alle de kule bloggerne har. 

Nomy har foresten kommet med nytt album, ååh <3

Gladjente! + nytt design

Mamma har bestilt ny telefon til meg!!! Gleder meg som en unge på julaften. Den er så fin og fin og fin. Btw så har bildene jeg har posta fra før automatisk fått dårligere kvalitet pga det nye designet, sorri! Skal laste opp bildene i bedre kvalitet fra nå av :) Bortsett fra webcam-bilder og eventuelt mobilbilder da. Ble egentlig ikke heeelt fornøyd me selve designet, så ikke bli overrasket om jeg bytter igjen i nermeste fremtid. Jeg leste foresten på vitnemålet mitt først ista.. hehe, failure </3  fikk iaffal god oppførsel og orden til en forandring! stolt

Den nye headeren er laga av Line Rosvoll, tusen takk! :) <-- besøk bloggen hennes!

Nå skal jeg ha top model maraton og spise meg tjukk <3

Noen som kan lage header??? :)

Jeg var ute i hagen ista for å ta noen bilder. Satte meg ned pittelitt fordi jeg trodde det skulle gå bra. Men ikke faen, nå sitter jeg inne å dør av all kløen :( Er så forjævli med gressallergi at jeg har ikke ord. Det er jo sommer for faen, la meg sitte i gresset! Fuck moder jord.  Har foresten drîtlyst til å farge håret lysebrunt med ganske store blonde striper, men alle nekter meg. fml:<Anywhoo, jeg trenger ny header!!! Noen som er flinke og har veldig lyst til å være snill? 

Spørsmålsrunde!

Siden jeg ikke har noe spesiellt å blogge om tenkte jeg at jeg kunne kjøre spørsmålsrunde. 

Spør om hva som helst! nesten iaffal.
Iphone VS Samsung Galaxy?

Igår døde min kjære Partic. Hvil i bønner min kjære android-telefon :'( Egentlig ikke så veldig trist i og med at den var møkkastygg. Såå nå skal jeg overtale mamma om at hun må kjøpe ny telefon til meg så jeg kan kontakte henne om jeg blir bortført. høhø, eller sulten! 

Valget står mellom Iphone 4S eller Samsung Galaxy s3, HJEEELP!

Igår var jeg i bukta med nære og kjære. + fremmede og egentlig ikke så kjære, hehe.. Var igrunn ganske koseligt! Dagen idag har jeg reservert til å farge mitt relativt utvaskede hår + spille sims <3<33<<3 skal vise dere mitt fantastiske hus senere, kun fordi jeg er så sykt stolt. Skal finne opp en maskin som gjør at jeg kan leve i simsverden. DA hadde livet vært komplett! Juksekoder og angreknapper <3 Vurderer igrunn også å fikse nytt design.. får se

Innkjøp 2Veit ikke om jeg gidder å legge ut resteen. Er bare småting. Nå skal jeg se harry potter! fordi han er kul og kan trylle. weyhoe!Tror dette kommer til å bli ei sykt tragisk kjedelig helg. Så jeg skal ha et perfekt liv på the sims isteden <3 der alle mine drømmer går i oppfyllelse, WOHO! elsker sims. fo'real.

Confessions.

Skulle bare si at jeg er ferdig med eksamen, så nå kommer jeg sikkert til å blogge mæreee! :D

Anygay, tenkte jeg skulle lage confession-innlegg. såååå here we go. Ting, de fleste av dere sikkert ikke visste iaffal.


♥ Mellomnavnet mitt er Celine. (Nå lærte du noe nytt Elias!)

♥ Jeg har smerteangst.

♥ Jeg HATER å sove alene.

♥ Jeg er ekstremt innbilsk når jeg hører lyder, når jeg går alene ute, etc.

♥ Jeg er sykt redd for å bade i havet. Delvis også både innsjøer, strender, basseng, osv as well.

♥ Jeg er allergisk mot kiwi, ananas og dun.

♥ Jeg har egentlig et ganske dårlig forhold til faren min.

♥ Jeg er ekstremt kresen når det kommer til mat.

♥ Jeg tror på karma.

♥ Jeg har bodd i 13 forskjellige hus.

♥ Jeg har en "smilekul" under øyet. Altså, jeg får en klump der når jeg smiler.

♥ Jeg er helt utrolig hissig.

♥ Jeg MÅ sjekke alle store skap og under senga på rommet mitt før jeg legger meg.

♥ Jeg blir utrolig fort svartsyk. Eventuelt bare sjalu.

♥ Om jeg er lei meg eller sur i en for lang periode mister jeg alt av matlyst og klarer ikke spise.

♥ Jeg vil bli arkitekt.

♥ Min største livsambisjon er å kjøpe tilbake huset jeg vokste opp i.

♥ Elias har en utrolig bra påvirkning på meg, selvom jeg ikke vil innrømme det selv.

♥ Jeg hater å krangle med dem jeg er glad i, så om jeg er sur på noen later jeg heller som ingenting.

♥ Jeg har en lillebror jeg aldri har møtt, en storebror jeg bare møter ett par ganger i året, og en søster jeg så og si aldri møter. 

♥ Jeg har en stor fobi mot spiseskje'er, og bruker teskje både til grøt, supper, frokostblandinger osv.


Imårra skal jeg på tur med klassen. Vi skal ut i villmarka å leke Bear Grylls. Eventuelt på en campingplass å grille pyls. Etterpå stikker jeg til Eliræv og blir der til tåårsda.

Hva vil dere jeg skal blogge om? SERR, HJELP MEG!

"pain makes people change."

Kooonf!

Idag var jeg i konfirmasjon til Felicia. koos! Spiste faktisk så mye at bunaden holdt på å sprekke liksom. Var sikker på føttene mine skulle knekke da jeg reiste meg.. Nå skal jeg være flink jente å rydde rommet mitt, som faktisk ser ut som et bomba horehus.. me-he. Også har jeg sykt lyst til å begynne å tegne igjen. Trenger bare litt mer inspo, og litt mindre skolearbeid!

tror jeg må skjerpe blogginga litt as well..

 

Resultat av farginga!

Kjapt innlegg før jeg stikker til hemnes! :D Er jo ikke akkurat noen hemmelighet at håret mitt var iferd med å forvandle seg til en gullerot. Men nå er det bra!mehehe, grudge much.har fortsatt fregner overalt. sæææært

 

Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits