PAKKE I POSTEEEN

WIWIWIWI, gratulerer til meg! nå skal det vaskes, farges og kures! :)

Eksamenshelvette

Da jeg var ferdig med eksamen ventet jeg en time ellernoe i vestibylen før jeg ble tvunget til å gå hjem fordi noen i åttende knuste døra å alle ble kasta ut. fuck dere da. DET ER LANGT FOR FAEN!!! Kaldt var det også. Så jeg gikk hjem, syk og iskald i snøstorm nesten. megaluws <3 ellerikke. Heldigvis, da jeg var valvveis ble jeg plukka opp av en snill dame som skulle samme vei, meheee. Hun tok meg med selvom jeg så ut som en livredd og våt oter. All ære til henne assa. Da jeg kom hjem laga jeg pukka-te og spiste jordbær. Så da ble livet heeelt okei igjen, nam! 

Har foresten fått pakke i posten, wohooo. Viser dere når jeg har henta den :D

Hvorfor jeg aldri blir frisk?

Gleder meg så sykt til sommerferien at det er sykt. Hvorfor? Jo, da får eg endelig nok tid til å kunne slappe helt av, så jeg blir frisk igjen. Sånn som det er nå har jeg så mye fravær pga. sykdom at jeg faktisk på skolen selv om jeg er syk. Dermed blir jeg ikke frisk igjen, og all energien min går til skoledagen. Jeg har nesten konstant hodepine, vondt i halsen, og energien rekker ikke lengre enn nesa mi. Kommer hjem så og si hvær dag helt utslitt. Jeg sover både om dagen og hele natta. Har ikke energi i det heletatt til å gjøre produktive ting, eller bruke fritia mi som jeg vil. Tror helt serriøst jeg kommer til å gå inn i syke-depresjoner snart. Plis gud, gjør meg frisk liksom.

318829_189595534442081_163698977031737_409031_1370037216_n_large

Tumblr_m4kd7icffl1r60pwro1_500_large

Tumblr_m1rpibzgru1rn09cwo1_500_large

Tumblr_m2ecv0zxra1qzj0r9o1_500_large

Tumblr_m3tlhkj4g51ro2q7ro1_500_large

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tumblr_m2hr64zqm21rtn5yco1_500_large

Tumblr_loso0e2tke1qj065bo1_500_large

Scaled_large

3df0dae81135a4f77fca88011d25049b_large

Tumblr_m49493oq0c1rwt0plo1_500_large

Tumblr_m2q99mzt6d1r6ipclo1_500_large

Tumblr_m33tslzpr21r10euwo1_500_large

Tumblr_m20sxiybcm1r9zncbo1_500_large

Innkjøp - Trondheim city

Har ikke blogga fordi på torsdag dro jeg til Trondheim med verdens beste klasse :D wiwiwi, suberbra tur med superbra folk. Laser, Vitenmuseumet, Rockheim, Shopping, Gocart, Bowling(bowling kan suge meg..) ++! Jeg og Katrine har funnet ut at vi er folketittere. Hun ble foresten slått i øyet av en fullik som prøvde å slå ned kompisen sin. Samme fyren antasta meg i butikken. esjeeee! Hallgeir og Rp hadde lap-dance og strippa på hotellrommet vårt, tror aldri jeg har ledd så mye i hele mitt liv! Vilde og jeg har funnet ut at det skulle vært en leveregel at alle guttene skulle hatt college/baseball-jakker! NAM <3 Jeg sov 2 timer i ei bagasjehylle og fikk seriøse nakkeskader.. På turen hjem klokka 7 på søndagsmorgenen tror jeg at jeg, Malin, Rp og Hallgeir sov i 20340585904 forskjellige stillinger, der det var stor kamp om fotplassene hver gang noen skifta stilling! Da jeg kom hjem stakk jeg til Eliræv og kom hjem for ikke så lenge siden. Vi har hatt vondt i hodet, drukket kakao, sett skrekkfilm (Det vil si jeg så på, mens han gjemte seg bak hendene og hyla).. Pingla <3

Gidder bare legge ut ett par av innkjøpene ikveld, fordi jeg er lat. Resten kommer imårra :D

Shorts fra Gina Tricot - Yin & Yang piercing fra gatebod

"My boyfriend is the drummer"-Knytetop fra Bik Bok

Highwaist bukse fra Bik Bok

Bikini fra Carlings

"Rock'n roll" t-skjorte fra Gina Tricot

"Suit your selves" t-skjorte fra MonkiCluch fra Bik Bok

Glemte kameraet, så jeg stjal noen bilder fra anne :D

Natta! 

So she ran away in her sleep, and dreamed of paradise.

Vet blogginga mi har vært eleeendig i det siste, har glemt bloggen heelt bort. Natt til 17 gikk til å nesten bli bortført av en ekkel trønder og blø neseblo i en halvtime, til jeg ble så svimmel av blodtap at jeg dro hjem. 17. mai lå jeg hjemme å sov, haha! Igår hadde jeg en ræva dag, og det føltes som livet mitt skulle gå i grus. Manko av nikotin kalles det. Alt irriterte meg grenseløst, så jeg tok med meg hunden og gikk skogstur. Egentlig ikke skogstur. Mer fordømt bortførene skogsvei-tur til en foss. Umbra prøvde å drepe meg, og jeg havna nesten i fossen, men jeg lever enda så det går nesten bra. Taumer for livet. Slem hund. Nå skriver jeg prøvemuntlig om abort i tilfetter foster med downs. Wooohoooo! 

Image and video hosting by TinyPic

Fosser er egentlig ganske fasinerende..

Jeg har masse føflekker.

Umbra liker ikke og ta bilder med meg. fuck you assanaaamm, hun fant seg kveldsmat.

over og ut!

Kun lykke og glede!

Dagen startet med at jeg kom opp i engelsk muntli-eksamen, så da var så og si resten av livet redda, heah! :D Jeg fikk foresten skoa mine igår, så nå skal jeg behandle dem som mine egne barn, helt til den dagen jeg dør. De er så fiiiiiiineeeee<3<3<3<3 Dessuten er det sol ute, og snøen i hagen er borte! Jeg har også så sykt mye fremover å se fram til, at jeg nesten ikke kan vente. 16.mai imårra, 17.mai iåvermorra, klassetur neste uke, også får jeg møte lillebror for første gang! :) Idag skal jeg begynne på en valgfri RLE oppgave, også skal jeg rydde rommet så Elias ikke får sjokkskader når han kommer imårra.

lovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelove<3<3<3<3<3<3<33vkdpvåz

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Wants fra Nasty Gal!!

Slashed Side Dress - Coral Gina Crochet DressBlack 'n Blue ShirtdressSloane Shredded Knit

Laced Tail Blouse - Sky BlueLace Back TeeLace Pocket BlouseAmerica Cutoff Shorts

Denim Chap LeggingsZ Boys Cutoff Shorts Dream Skinny Jeans - LimeTrailer Park Cutoff Shorts

Metallic Lace Romper Wicked Ways RomperRuffled Tie RomperLace Cutout Romper

Mesh Moto JacketMesh Moto Jacket - Neon PinkPaint It Black Moto JacketUptown Anorak

Spike Platform BootDamsel Spike Wedge BootRoxie PlatformLita Platform Boot - Floral

Lita Platform Boot - Pewter GlitterLita Platform Boot - CosmicSydney Wedge BootLita Platform Boot - Denim

Pliis gi meg dette, kjære gud <3<3<3<3<3<3<3

- Noe dere likte? :)

 

Currrrrls

Idag har jeg druktna i mitt eget hår og sett 4-stjerners middag. Har så sykt lyst på brownies at jeg får lyst til å dø!EKQAOLWFJØ GIEF PLIS DA! 

Også har jeg så siic lyst til at det skal slutte å snø :< Jeg vil ha sommer for faen!!!!

Noen andre som begynner og bli lei av snøen?

KOMMENTAR 700 = BLOGGVURDERING

Var så sykt død når jeg kom hjem fra skolen at jeg ikke engang klarte å komme meg på klassens konsert. fuck liveet! Jeg stikker til Eliææs imorgen, så er ikke helt sikker på om det blir noe blogging i helgeen :) sorry mac. Nå skal jeg se paradise og spise mat, om dere lurte.loveuall, serrrrrr <3<3<3<3 dere er så flinke til å kommentere!

BTW, KOMMENTAR 700 FÅR EN BLOGGVURDERING! er der snart :D

Harry potter og grønnskjermen - video!

Vell.. Før jul lagde vi en kortfilm om harry potter ellernoe, på mediavalgfag. Filmen i seg selv ble helt ræva, så Anton laga en dupstep-reimx. heahah stygg. enjoy.

Se så langt håret mitt var da!! btw, simen olai er kul.

- noen andre som digger Harry Potter? :D 

flinke skapning!

HEI, jeg har brukt 3 og en halv time idag på å rydde rommet. GØY!! Også har jeg øvelseskjørt.

Skulle egentli bare si at jeg lever, og at jeg holder på å laste opp en film som kommer imorgen! :D

++++ forandring fryder.

Life can be so randomly beautiful.Idag har jeg vært ute å lett etter tegn på at det ikke blir istid hele året. blomster,planter,grønnt gress <3<3<3 Også har jeg vært å sett kamp + fryst ræva av meg med de beste :)
Fiskeben

Har ikke blogga fordi nettet har vært helt borte. TRUE STORY! trist å se hvordan leserne synker.. Finner faktisk nesten ikke noe i det heletatt å glede meg over, så jeg tror jeg går i post-depresjoner og dvale til sommeren. I tillegg tror jeg begynner å bli syk igjen. Henger så sykt etter på skolen at jeg nesten ikke føler at jeg er tilstede, fordi jeg ikke skjønner noe, og alt bare surrer i hodet mitt. Uansett så har dagen idag blitt brukt til å se twilight med Elias, lykke <3 +++ Jeg lagde min første fiskebeinsflette ista, feila livet.

føflekker i ansiktet, he-he

 

Tvangs-spising.

Imorgen skal jeg på skoleen! Føler dette for meg, er som når superkristne endelig får gå i kirken på søndager. Er så underærnert på tid med verdens beste folk at jeg blir spyklein. Formen er vell helt okei. Eller ikke, haha. Men jeg nekter å sitte hjemme selvom jeg har så vondt i halsen at jeg må pine megselv med å spise. Men mer mat må jeg faktisk ha, selvom matlysten er på absolutt bånn. Er nemlig så trøtt og utslitt heletiden at jeg føler hvær dag er som å gå i søvne ellernoe. 

Har egentlig aldri vært den personen som absolutt synes det er livsviktig med søvn, og sover hverken middagshvile, eller etter skola. Men da jeg kom hjem fra legen idag måtte jeg sleeeepe megselv opp trappa, og sov deretter en 6timers lang "powernap".

FORESTEN, så vurderer jeg sterkt å barbere vekk øyenbrynene mine, for så å tattovere på nye. Så det nemlig på tv. Det var ekstremt forferdelig å se på, men du sparer jo tid om morgenen! viktige greier.

Det å "elske" noen er så ekstremt overvurdert.

Okei, føler att jeg KUN har klaga på bloggen i det siste. Derfor fortsetter jeg med det! :)

For det første.. Jeg blir kvalm bare av ordene "jeg elsker deg". De flommer over hele fuckings facebook, som en jævla pest. Svartedøden ellernoe. HALLO?!?!? Det er ikke meningen du skal elske og ære alle du møter som om dere skulle giftet dere neste dag. VERST AV ALLT; Folk som har vært i et forhold i en uke +/- og ikke kan forklare i ord hvor forbanna mye de elsker hverandre, og at de hadde dødd uten dem. Hei, ok.. Jeg elsker de gule ankelsokkene mine. Hadde fortsatt ikke dødd om de ble ødelagt i vask liksom.. Den eneste jeg med hånda på hjertet kan si jeg virkelig elsker av hele mitt hjerte er liksom hunden min. But lets be honest, hvor mange av dere ville faktisk tadd deres eget liv for å ikke miste hunden. Hadde det vært en katt, OK. De er guds gave til jorden.

Om noen faktisk hadde blitt så ekstremt psykisk forstyrret av å miste kjæresten etter 2 uker, i en alder av 12 fuckings år og tatt sitt eget liv av pur sorg.. Ja, da tror jeg faktisk jeg hadde tatt mitt eget liv selv, i frustrasjon. Det er allt en stor jævla løgn. Face it, når du er 12-14 år, eller eldre/yngre for den saks skyld, kommer aller mest sannsynligvis ikke forholdene dine til å vare livet ut. Du skal faen ikke låve kjæresten din at du skal "elske han til du dør", eller at du "ville gjort alt for han" i en så ung alder. Er du 87 år og ligger for døden, for ALL del! Men halloooo, det burde være en dødssynd i seg selv att alle fjortisjentene skriver sånt til både venninner og kjærester. Bitch pleace, løftene deres varer ikke lengre enn x-tra batteriene i ipod-dockingen min. 

Dessuten, om dere først føler att dere absolutt MÅ få ut all deres endeløse kjærlighet til hverandre, ta det på chat. Gi faen i druktne meg i kisjeér hvær gang jeg logger inn på facebook.

+++++Det å kline med venninnenee dine, når du har kjæreste. Det er faen meg utroskap, jævla kjønnsdiskriminerende! Feil er det også.

Om noen føler seg ekstremt truffet, beklager jeg egentlig ikke så mye.. #muchlove

Beautiful-cool-czech-republic-facebook-fuck-favim.com-341797_large

This too shall pass..

SYKDOM...

Etter over tusen kroner i legetimer, 60 piller antibiotika, 40 piller pencilin, 2 vitaminkurer, x antall smertestillende, zyrtec og zetirizin, blir jeg fortsatt ikke frisk. Jeg har fått medisiner mot nyre-bekken betennelse, halsbetennelse, bakterie-innfeksjon, musevirus og nyrestein. Men jeg har fortsatt ikke fått noen diagnose. Det som er skummelt er jo att de faktisk bare punger ut resepter på medisin uten at de egentlig vet hva som feiler meg.. Ekstremt sært igrunn, det at eg alltid er syk på dette tidspunket hvært jæævla år!

Har iaf vært til legen idag, og jeg har tyydlivis fått enda ett virus. Imorgen skal jeg til mo, på sykehuset. Skal da ta røntken og ultralyd av lungene, nyrene og hjertet. KRYSS FINGRER OG TÆR FOR MEG DA!
weyhoe!

haha, der var nye sko bestillt! ble faktisk ingen av de jeg la ut, thooo. Men her er de ;

gleder meeg til de kommer i posteeen <3

tadaaaa, rødhåret og ildfull!

Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits