Gladjente! + nytt design

Mamma har bestilt ny telefon til meg!!! Gleder meg som en unge på julaften. Den er så fin og fin og fin. Btw så har bildene jeg har posta fra før automatisk fått dårligere kvalitet pga det nye designet, sorri! Skal laste opp bildene i bedre kvalitet fra nå av :) Bortsett fra webcam-bilder og eventuelt mobilbilder da. Ble egentlig ikke heeelt fornøyd me selve designet, så ikke bli overrasket om jeg bytter igjen i nermeste fremtid. Jeg leste foresten på vitnemålet mitt først ista.. hehe, failure </3  fikk iaffal god oppførsel og orden til en forandring! stolt

Den nye headeren er laga av Line Rosvoll, tusen takk! :) <-- besøk bloggen hennes!

Nå skal jeg ha top model maraton og spise meg tjukk <3

PAKKE I POSTEEEN

WIWIWIWI, gratulerer til meg! nå skal det vaskes, farges og kures! :)

Eksamenshelvette

Da jeg var ferdig med eksamen ventet jeg en time ellernoe i vestibylen før jeg ble tvunget til å gå hjem fordi noen i åttende knuste døra å alle ble kasta ut. fuck dere da. DET ER LANGT FOR FAEN!!! Kaldt var det også. Så jeg gikk hjem, syk og iskald i snøstorm nesten. megaluws <3 ellerikke. Heldigvis, da jeg var valvveis ble jeg plukka opp av en snill dame som skulle samme vei, meheee. Hun tok meg med selvom jeg så ut som en livredd og våt oter. All ære til henne assa. Da jeg kom hjem laga jeg pukka-te og spiste jordbær. Så da ble livet heeelt okei igjen, nam! 

Har foresten fått pakke i posten, wohooo. Viser dere når jeg har henta den :D

16 år og bor i Hemnes Kommune, selv om jeg opprinnelig er fra Lurøy. Blogger om alt og ingenting, til tider unødvendig random. På fritiden liker jeg å fotografere, redigere bilder, tegne og lignende. Men aller helst ligger jeg å ruller, eller spiser med verdens beste venner. Legg meg gjerne til som venn !


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits