EyesLipsFace - Sminkevurdering

Fikk pakken min fra elf for 2 dager siden. Tror ikke jeg har nevnt at jeg har bestilt sminke derifra? Uansett så tenkte jeg at jeg skulle vise hva jeg har kjøpt, og hva jeg synes om sminken.Øyenskygge i fargene Wheat og Moondust. Elskeer fargen på den øverste (Moondust). Den ser mer gullaktig ut når den kommer på øyelokket. Den andre fargen er også ganske fin, men glemte tydligvis å få den med på bildet, heah. Får legge ut senere om jeg gidder. De drysser heller ikke noe særlig, og sitter lenge :)

Leppestift i fargen Rosy Raisin. Fargen var helt okei, usikker på hvor mye jeg kommer til å bruke den i og med at det ikke ble så merkbar forskjell fra min egentlige leppefarge. Plumping lip glaze i fargen Baby Doll. Likte denne ganske godt. Fargen var pen, og den holder helt greit.

Foundation i fargen Sand. Elsker denne! Blender lett inn i huden, og holder hele dagen. En av de bedre foundationene jeg har prøvd.

Kvessere. Noe jeg har trengt lenge, haha

Pudder i fargen Honey. Denne har jeg ikke prøvd enda.

Blending, bronzing og blushing børste. Har faktisk ikke gidda og prøve denne heller enda.

Pudder i fargen caramel. Denne var egentlig pittelitt for mørk for meg. Den holdt godt, men likte den egentlig ikke noe spesielt. Vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det, men huden så sær ut etterpå.

Tinted Moisturiser i fargen Apricot Beige. Åhh, angrer på at jeg ikke har kjøpt en sånn før. ELSKER DEN! Den jevner ut huden, dekker urenheter, samtidig som den beskytter mot sola. Jeg bruker den egentlig bare på nesen og oppe på kinnene mine ved nesen. Fordi de områdene (på meg da) er tørre, og som oftest om jeg får kviser er det der de dukker opp. Funker som en drøm!

Øyenbrynstegner og lifter i fargene ivory og ash. Likte lifteren, men synes filleren var for gråaktig. Synes også konsistensen på den var merkelig.

Neglelakk i fargen Twinkle. Kjempesøt!

+++ Øyenvipper, såklart. Synes de var kjempefine. Er så sykt hekta på falskvipper, huff.  

maria sanni
Utrolig fin blogg! :-)
27.07.2012, 23:53
URL: http://mariasanni.blogg.no
Malene
Fin testing :D kanskje jeg skal prøve ELF en gang ;)
28.07.2012, 00:03
URL: http://mmw.blogg.no

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:16 år og bor i Hemnes Kommune, selv om jeg opprinnelig er fra Lurøy. Blogger om alt og ingenting, til tider unødvendig random. På fritiden liker jeg å fotografere, redigere bilder, tegne og lignende. Men aller helst ligger jeg å ruller, eller spiser med verdens beste venner. Legg meg gjerne til som venn !


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits