Tvangs-spising.

Imorgen skal jeg på skoleen! Føler dette for meg, er som når superkristne endelig får gå i kirken på søndager. Er så underærnert på tid med verdens beste folk at jeg blir spyklein. Formen er vell helt okei. Eller ikke, haha. Men jeg nekter å sitte hjemme selvom jeg har så vondt i halsen at jeg må pine megselv med å spise. Men mer mat må jeg faktisk ha, selvom matlysten er på absolutt bånn. Er nemlig så trøtt og utslitt heletiden at jeg føler hvær dag er som å gå i søvne ellernoe. 

Har egentlig aldri vært den personen som absolutt synes det er livsviktig med søvn, og sover hverken middagshvile, eller etter skola. Men da jeg kom hjem fra legen idag måtte jeg sleeeepe megselv opp trappa, og sov deretter en 6timers lang "powernap".

FORESTEN, så vurderer jeg sterkt å barbere vekk øyenbrynene mine, for så å tattovere på nye. Så det nemlig på tv. Det var ekstremt forferdelig å se på, men du sparer jo tid om morgenen! viktige greier.  

Linn Emilie
åh du e så fin <3
03.05.2012, 22:53
URL: http://linnemiliee.blogg.no
Malin
Du må bi frisk snart <3
06.05.2012, 00:02
URL: http://malinoverleir.blogg.no

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:16 år og bor i Hemnes Kommune, selv om jeg opprinnelig er fra Lurøy. Blogger om alt og ingenting, til tider unødvendig random. På fritiden liker jeg å fotografere, redigere bilder, tegne og lignende. Men aller helst ligger jeg å ruller, eller spiser med verdens beste venner. Legg meg gjerne til som venn !


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits