Det å "elske" noen er så ekstremt overvurdert.

Okei, føler att jeg KUN har klaga på bloggen i det siste. Derfor fortsetter jeg med det! :)

For det første.. Jeg blir kvalm bare av ordene "jeg elsker deg". De flommer over hele fuckings facebook, som en jævla pest. Svartedøden ellernoe. HALLO?!?!? Det er ikke meningen du skal elske og ære alle du møter som om dere skulle giftet dere neste dag. VERST AV ALLT; Folk som har vært i et forhold i en uke +/- og ikke kan forklare i ord hvor forbanna mye de elsker hverandre, og at de hadde dødd uten dem. Hei, ok.. Jeg elsker de gule ankelsokkene mine. Hadde fortsatt ikke dødd om de ble ødelagt i vask liksom.. Den eneste jeg med hånda på hjertet kan si jeg virkelig elsker av hele mitt hjerte er liksom hunden min. But lets be honest, hvor mange av dere ville faktisk tadd deres eget liv for å ikke miste hunden. Hadde det vært en katt, OK. De er guds gave til jorden.

Om noen faktisk hadde blitt så ekstremt psykisk forstyrret av å miste kjæresten etter 2 uker, i en alder av 12 fuckings år og tatt sitt eget liv av pur sorg.. Ja, da tror jeg faktisk jeg hadde tatt mitt eget liv selv, i frustrasjon. Det er allt en stor jævla løgn. Face it, når du er 12-14 år, eller eldre/yngre for den saks skyld, kommer aller mest sannsynligvis ikke forholdene dine til å vare livet ut. Du skal faen ikke låve kjæresten din at du skal "elske han til du dør", eller at du "ville gjort alt for han" i en så ung alder. Er du 87 år og ligger for døden, for ALL del! Men halloooo, det burde være en dødssynd i seg selv att alle fjortisjentene skriver sånt til både venninner og kjærester. Bitch pleace, løftene deres varer ikke lengre enn x-tra batteriene i ipod-dockingen min. 

Dessuten, om dere først føler att dere absolutt MÅ få ut all deres endeløse kjærlighet til hverandre, ta det på chat. Gi faen i druktne meg i kisjeér hvær gang jeg logger inn på facebook.

+++++Det å kline med venninnenee dine, når du har kjæreste. Det er faen meg utroskap, jævla kjønnsdiskriminerende! Feil er det også.

Om noen føler seg ekstremt truffet, beklager jeg egentlig ikke så mye.. #muchlove

Beautiful-cool-czech-republic-facebook-fuck-favim.com-341797_large  

mia
HAEHEA, eg digg deg! :D fanme eni i kvart ord
03.05.2012, 08:38
Katrine
EGegeGHAEGAFHEAEHAEAHAEEEAHAAEHEFFFAFGGAE!!!!!!!
03.05.2012, 10:56
jennyanderseen
Hahaha, er så sykt enig! Genial blogg!!
03.05.2012, 18:42
URL: http://jennyanderseen.blogg.no
Karoe
Enig i mye av det faktisk :p Men orker ikke bry meg om hva alle andre sier til hverandre - om de dumper noen eller blir dumpa får være deres problem! xD

- Digget håret ditt!
03.05.2012, 18:45
URL: http://karoe.blogg.no/
Kim Lien
bahahhahahahahhahahhahahahhahahaaa!!! Fyfaen, du er rå!
03.05.2012, 18:51
URL: http://purpleasme.blogg.no
euphoria
hahaha er så enig, ler !
03.05.2012, 18:51
URL: http://sexolexo.blogg.no
Enig i at det blir feil og si jeg elsker deg til en man har vært sammen med i bare noen dager eller noen få uker. Men over en tid så er det jo låv å si jeg elsker deg. ;p
03.05.2012, 18:52
Iselinn Andersen
Haha godt det finnes flere som snart får mentale sammenbrudd av ekle kidz som drukner facebook med klisjeene sine
03.05.2012, 19:01
URL: http://iselinnfiskepinne.blogg.no/
Ajla i Oklahoma
er egentlig ganske enig ! haha :)
03.05.2012, 19:16
URL: http://ajlar.wordpress.com
Amalie
*overbrukt! Ikke overvurdert. Har sagt "jeg elsker deg" til en person, kjæresten min jeg ble sammen med da jeg var 15, vi er fortsatt sammen ( 3 år <3). Overvurdert er det absolutt ikke :P Men ellers er jeg enig i det du skriver
03.05.2012, 19:23
URL: http://dumdidum.blogg.no
don't you know i'm loco?
enig med deg!!
04.05.2012, 13:42

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:16 år og bor i Hemnes Kommune, selv om jeg opprinnelig er fra Lurøy. Blogger om alt og ingenting, til tider unødvendig random. På fritiden liker jeg å fotografere, redigere bilder, tegne og lignende. Men aller helst ligger jeg å ruller, eller spiser med verdens beste venner. Legg meg gjerne til som venn !


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits