This too shall pass..

SYKDOM...

Etter over tusen kroner i legetimer, 60 piller antibiotika, 40 piller pencilin, 2 vitaminkurer, x antall smertestillende, zyrtec og zetirizin, blir jeg fortsatt ikke frisk. Jeg har fått medisiner mot nyre-bekken betennelse, halsbetennelse, bakterie-innfeksjon, musevirus og nyrestein. Men jeg har fortsatt ikke fått noen diagnose. Det som er skummelt er jo att de faktisk bare punger ut resepter på medisin uten at de egentlig vet hva som feiler meg.. Ekstremt sært igrunn, det at eg alltid er syk på dette tidspunket hvært jæævla år!

Har iaf vært til legen idag, og jeg har tyydlivis fått enda ett virus. Imorgen skal jeg til mo, på sykehuset. Skal da ta røntken og ultralyd av lungene, nyrene og hjertet. KRYSS FINGRER OG TÆR FOR MEG DA!


  

Siri
uff håper virkelig at de finner ut av hva det er snart, og at det ikke er noe altfor alvorlig
02.05.2012, 20:35
URL: http://notbroken.blogg.no
<3 Mathilde
Go beiring :)
02.05.2012, 20:56
URL: http://maathildeeewtf.blogg.no
L I L L Y C H R I S T I N A
musevirus what? hahahah! god bedring:)
04.05.2012, 00:22
URL: http://www.lillych.blogg.no

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:16 år og bor i Hemnes Kommune, selv om jeg opprinnelig er fra Lurøy. Blogger om alt og ingenting, til tider unødvendig random. På fritiden liker jeg å fotografere, redigere bilder, tegne og lignende. Men aller helst ligger jeg å ruller, eller spiser med verdens beste venner. Legg meg gjerne til som venn !


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits