Nytt design.

Det nye designet ble faktisk helt fucka, men jeg ble så lei at jeg ikke gidder å fikse det. Hakke blogga i det siste fordi jeg stadig er syk, og på torsdag skal jeg til byen på røntken(?) og ultralyd av lungene, hjertet og nyrene :( Dessuten har jeg vært på hemnes siden igår, og dær klarte jeg faktisk å glemme extensionene mine, FUCK DET! Men Sivert skulle hente dem om han drar til hemnes imorgen, muchlove <3

sminkefrii <3

Fåkke sove fordi jeg har så vondt i hodet. Redd meg ibux, pliiis'a! FORESTEN så blir det jo ikke så mye lettere for meg å velge sko nårr alle sier forskjellige sko. ååååå, jeg vil ha nye asaaap. Tror det blir de blå og gule hummel skoene eller de lyseblå g-star skoene. Eller noen av de andre, haha :)   


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:16 år og bor i Hemnes Kommune, selv om jeg opprinnelig er fra Lurøy. Blogger om alt og ingenting, til tider unødvendig random. På fritiden liker jeg å fotografere, redigere bilder, tegne og lignende. Men aller helst ligger jeg å ruller, eller spiser med verdens beste venner. Legg meg gjerne til som venn !


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits