Absurd.

Jeg har en unormalt stygg dag idag, å jeg vet jeg ikke har blogga på lenge. Jeg var tydlivis så sulten inatt att jeg drømte 3 forskjellige drømmer som enten innebærte å spise, å se på at noen spiste, eller at jeg laga mat. Den siste drømmen var faktisk helt på trynet. Det vil si; Jeg drømte at jeg satt barnevakt for 3 unger som ikke likte meg. De rett og slett hata meg, også ble jeg lei meg. Så fant jeg en kanskje 10 cm lang beibi pakket inn i plastikk. Så ble den plutselig en rotte?! Så jeg la den i ei vannskål. Da ble den en gigantisk ekstemt håret katt, også satt jeg meg på den. Så svømte den plutselig rundt i ett basseng, litt sånnsom nårr du spiller pokemon på en gameboy, og Ash rir på ett sånn stort vanndyr. Så ble den pluttselig ei rotte igjen, så jeg gikk av. Også var det bare mat overallt, også kom det massemasse kjekke pakkiser inn i huset som skulle spise. Også lurte de meg ut i stua for å danse, ogsåååå spiste de opp all maten så jeg ikke fikk noe. Deretter våkna jeg klokka 6 av att jeg var så ekstremt sulten att hele kroppen min verka.Jeg laga foressten mat til megselv her om dagen nårr jeg var alene hjemme, NAM! Tror jeg brukte 2 timer, heahahah!

Lillebroren min kom foresten hjem ista, etter ca. en uke. Han hadde me seg ei krukke med salt lakris til meg, yess :D Også hadde han fått sin andre HTC av pappa, og jeg ble så sjalu att jeg begynnte å gråte. No kidding.  

Eirin
Såg godt ut! :D
10.04.2012, 16:34
URL: http://eirinold.blogg.no

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:16 år og bor i Hemnes Kommune, selv om jeg opprinnelig er fra Lurøy. Blogger om alt og ingenting, til tider unødvendig random. På fritiden liker jeg å fotografere, redigere bilder, tegne og lignende. Men aller helst ligger jeg å ruller, eller spiser med verdens beste venner. Legg meg gjerne til som venn !


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits