Fake lashes ~

Før jeg glemmer det, Katrine du ble kommentar 600 <3 tihi. Det er egentlig ganske lenge siden, jeg har bare ikke gidda å sjekke før nå :')Skulle bare fortelle dere at jeg elsker falskvipper.

Og at jeg har fått tidenes styggeste bygaver fra storebroren min, heahah. Det vil si, disse brillene + prinsessefat, poser og såpebobbler.+ Hva jeg har på meg idag.Uheldig bilde altså. Foresten så er jeg stygg på håret fordi jeg straks stikker til min bedre halvdel og farger etterveksten :)

Fuck alle dere som har naturlig rett hår. Men nå lukter det mat, så jeg blogger sikkert mere ikveld!

FORESTEN! nårr jeg logga inn på blogg.no idag, hadde jeg blogsoft? wth? skjønner jo ikke en drit. Jaja, går sikkert bra. Sånn kun fordi jeg er så jææævli lei av alle som klager på timeline på facebook (sorry Katrine og Vilde), så gidder jeg ikke klage. Venner meg nok til det, heaha :D

   

Katrine
YESSS!!!!!! NR.600 <3<3<3<3<3
06.04.2012, 18:46
Vilde
JÆVLA FITTE. EG VILLA VA 600, EG VA 600 I TANKAN!!!! JÆÆÆVLA FITTE
07.04.2012, 20:50
URL: http://wimo.blogg.no

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:16 år og bor i Hemnes Kommune, selv om jeg opprinnelig er fra Lurøy. Blogger om alt og ingenting, til tider unødvendig random. På fritiden liker jeg å fotografere, redigere bilder, tegne og lignende. Men aller helst ligger jeg å ruller, eller spiser med verdens beste venner. Legg meg gjerne til som venn !


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits