Historiene bak mine verste skader..

Okei, denne har jeg utsatt lenge. Slår meg faktisk alt for ofte, men det verste var vell for noen år siden da jeg bodde på bjerka. 

Isåfall. Jeg, Amalie og Benjamin skulle sykle ned på butikken, og jeg skulle leke superkul, noe som funka relativt dårlig. Benjamin fant ut at han plutselig skulle stoppe i slutten av nedoverbakken, og jeg hadde ikke bremser så jeg kjørte rett i bakhjulet hans. Fløy over rattet med hodet først i veien. Først så jeg ingenting, så ble jeg kvalm. Noen som bodde rett ved veien hadde sett ulykken fra veien og kom løpende bort, heahah. Jeg fikk sitte i en hadestol ellernoe mens de kontaktet mamma. Hun kjørte meg til finni, der jeg ble hentet av ambulanse-helikopter og kjørt til mo sykehus. Jeg hadde et langt brudd i hodeskallen og sterk hjernerystelse. Hadde det ikke vært for at hodeskallen min er så sterk som den er hadde jeg vært død nå. Scary shit egentlig. Lå på sykehuset i flere dager med nåler i meg, og fikk næring i meg ved hjelp av poser med våt veske som førtes i meg vet hjelp av en slange som gikk inn i håndleddet mitt. Kunne heller ikke anstrenge hodet mitt nokk til å se på tv, gå eller lese. 

Annet enn det har jeg slått meg ganske mange ganger på sykkel, som f.eks nårr jeg skulle sykkle til konfirmasjonsfotografering uten bremser, og klarte selvfølgelig å tryne. Slo ett svært sår i kneet og ett kutt i panna som måtte dekkes med plaster. Så helt fantastisk ut på bildet med ett plaster som dekka halve ansiktet mitt. Har enda arr på kneet.

Jeg forstua også nakken på trampolina en gang, så jeg måtte ha sånn ekkel stygg nakkekrage for å holde hodet stille. MAX UFLAKS.


  

- fetisjia
Du esså fleeenk! Slut med dettt :(
05.04.2012, 13:28
URL: http://Fetisjia.blogg.no
Emmaa
slutte me mek !
05.04.2012, 14:33
URL: http://emmarar.blogg.no

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:16 år og bor i Hemnes Kommune, selv om jeg opprinnelig er fra Lurøy. Blogger om alt og ingenting, til tider unødvendig random. På fritiden liker jeg å fotografere, redigere bilder, tegne og lignende. Men aller helst ligger jeg å ruller, eller spiser med verdens beste venner. Legg meg gjerne til som venn !


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits