On top of all that is random. +nytt design

Ble gratisdesign på meg ass, gidda ikke mekke hele driten selv liksom, selv om det tok sin tid å fikse :') Ble faktisk fornøyd, sånn til en forandring ! :'D SYNS?

Snøhuleturen ble hyttetur isteden, og det var superkos! God stemning med verdens beste klasse, wii :)) Spiste hundreogtre kilo godteri, vant curong-turnering mot guttene, fikk skredkurs, ble slept på ski etter snøscooter (vi holdte på og dø), snøbada i undertøy i bekmørket, hadde superkleine diskusjoner, og kosa oss max! åhh, minner <3 Ble så sykt positivt overraska, sånn i og med jeg hadde regnet med en jævla dårlig tur. Men om vi faktisk hadde sovet i en fuckings snøhule tror jeg stemninga hadde vært utrolig mye dårligere :') Anywho, så har jeg ikke bilder fra turen, så dere får tjille med randombilder.

flyflyfly  

Eirin
Fine bilda :D Og designe va kjempe fint :)
30.03.2012, 21:24
URL: http://eirinold.blogg.no
jente
har du spist all den snusen?

isåfall, hvor har du fått tak i den?:O jeg lurer veldig siden du ikke er over atten år.
31.03.2012, 17:33
emmabennington
jente: Det skriver jeg nok ikke på nett :') !
31.03.2012, 18:16
URL: http://emmarar.blogg.no/
anneebloggen
HERREGUD SÅ RÅTT DESIGN! :D DRITBRAAA
31.03.2012, 23:13
URL: http://anneebloggen.blogg.no

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:16 år og bor i Hemnes Kommune, selv om jeg opprinnelig er fra Lurøy. Blogger om alt og ingenting, til tider unødvendig random. På fritiden liker jeg å fotografere, redigere bilder, tegne og lignende. Men aller helst ligger jeg å ruller, eller spiser med verdens beste venner. Legg meg gjerne til som venn !


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits