Jævla drittelg i helvette.

Vell, dette skulle egentlig blitt posta på mandag ellerno, men nettet nekta meg. Anyway, så var det en vakker solfylt dag. Skyfri himmel og mild temperatur, så jeg kledde på meg Northug-klærne. Skitur tenkte jeg. GØY tenkte jeg. KOSLIG tenkte jeg. IKKE FAEN!
Jeg hadde musikk på ørene og hadde gått nesten halve løypa da jeg stoppet for å skrive meg opp på besøkslista. Da jeg hadde tatt av meg våttene for å skrive meg opp så jeg noe svært som beveget seg i sidesynet. DET VAR EN JÆVLA ELGFAMILIE som fuckings løp mot meg nedover skogen. Jeg ble så fuckings redd at jeg tenkte ikke lengre enn nesa mi. Så isteden for å kjøre løypa neeed bakken, sprang jeg som en hjernedød invalid inn i skogen på vill skogs-safari, med 3 elger etter. Var faen meg så redd at jeg så livet passere i revy, og mista både våttene og lua. Jaja, jeg overlevde i det minste.. Selv om jeg er sikker på at de elgene hadde skyhøye ambisjoner om å kutte meg opp, og spise meg till middag. Fuck that shit ! xoxo lizzm  

miia
HALLO, dET GÅR IKKJE ANN Å LEGG DEG TELL SOM VENN :(
25.03.2012, 18:58
URL: http://miaoksfjellelv.blogg.no

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:16 år og bor i Hemnes Kommune, selv om jeg opprinnelig er fra Lurøy. Blogger om alt og ingenting, til tider unødvendig random. På fritiden liker jeg å fotografere, redigere bilder, tegne og lignende. Men aller helst ligger jeg å ruller, eller spiser med verdens beste venner. Legg meg gjerne til som venn !


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits