~ Min tragiske, traumatiske, forferdelige livshistorie.

blablabla, mandag er en dritdag. Jeg har vært ute i litt over en time for å gå på ski i løøypa. Gikk litt over ei mil da, wiwi. Elsker følelsen nårr jeg er hjemme igjen og ligger halvdød på sofaen mens jeg drikker varm te. Hjelper på selvinnsikten, heah ! Liksom.. Folk skjønner ikke det med meg og skigåinga. Men hellooo, jeg hater liksom å jogge, så hvafaen skal man gjøre? Fikk foresten tilbake dataen min idag, Å HERREGUD, den har aldri sett så fin ut. Selvom den egentlig er ganske stygg...  ++Jeg legger inn 20 days challengene på natta fordi at da kan folk liksom se den hele dagen. OH ME, I'm so thoughtfull. 

OG JA. piercingen min hadde laga en jævla blemme på nesen min, ESJWTF? Jeg skulle ta ut piercingen i nesa for å rense den, og bare ESJEJFVOPØVMJPOSFJ. Så jeg stakk hull i den. Da fossa masse blod ut å bare helt serr druktna meg, også holdt jeg på å spy. mwææh, er ikke sikker på hvorfor jeg forteller dere dette, sånn helt egentlig. Det er bare kvalmt, ekkelt, trist, får lyst å dø. Uansett.. Jeg måtte jo liksom sette i piercingen, så det ikke skulle gro igjen. Men den ville ikke holde seg der inne, fordi den bare følgte blodet ut av nesen. SÅÅÅÅÅ, JEG MÅTTE FUCKINGS PLASTRE DEN TIL Å HOLDE SEG DER. Så nå ser jeg helt invalid ut, fordi den holdt seg ikke på plass med bare ett plaster liksom, så jeg måtte stable. Heah, smarte unge. story of my life.

Massemassetekst, blir lei av megselv, så jeg stopper HER.  

Kine
Sv; takk :-D
05.03.2012, 21:54
URL: http://www.kinesap.blogg.no
lilloghenrikwium♥
huff da:\\\ håper du Blir bedre <3

Elsker Bloggen din :)
05.03.2012, 21:57
URL: http://lilloghenrikwium.blogg.no/
Andrea :3
hah stakkar , blir sikkert bedre :D

finfin blogg ^^
05.03.2012, 22:02
URL: http://cutewii.blog.no
Nadin
HAHA, morsom du xD

Kommer til å bli en fast leser ;DD
05.03.2012, 22:07
emmabennington
mwii, herregud, blir så glad av nye lesere. massemassetakk ! :'D
05.03.2012, 22:09
URL: http://emmarar.blogg.no

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:16 år og bor i Hemnes Kommune, selv om jeg opprinnelig er fra Lurøy. Blogger om alt og ingenting, til tider unødvendig random. På fritiden liker jeg å fotografere, redigere bilder, tegne og lignende. Men aller helst ligger jeg å ruller, eller spiser med verdens beste venner. Legg meg gjerne til som venn !


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits