JEG VANT, BITSJES !

Heahah, fikk denne i posten her om dagen, og skjønte ikke en drit, sånn siden det ikke sto hvor eller hvem den kom ifra. Trodde det var en gave fra gud, men det var egentlig en premie jeg vant på Eva og Adam konken, YAY! Var nesten som en gave fra gud, tho. Herregud, jeg elsken den allerede. Var som å putte en bid av himmelen, regnbuen, og allt godt i håret. Jeg får liksom helt utrolig stritt hår etter jeg har dusja, nårr det begynner å tørke. Så hadde jeg i olja, og håret ble som en vakker sommerdag, heaha :D

Får foresten ikke lagt inn bilder på dataen, fordi den er evneveik.. Men nå skal jeg pakke ferdig før jeg stikker til London :D Toget til Trondhjem går halv 1, herregud jeg er gira !

adamutvalg


  

Will
Fin gave :D

Og kos deg i London :D
25.02.2012, 23:07
URL: http://philippinoshaveasoul.blogg.no
<3 Mathilde
Heldig,jeg har og problemer med å legge inn bilder på min data :\
26.02.2012, 00:59
URL: http://maathildeeewtf.blogg.no

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:16 år og bor i Hemnes Kommune, selv om jeg opprinnelig er fra Lurøy. Blogger om alt og ingenting, til tider unødvendig random. På fritiden liker jeg å fotografere, redigere bilder, tegne og lignende. Men aller helst ligger jeg å ruller, eller spiser med verdens beste venner. Legg meg gjerne til som venn !


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits